Huwelijk

– Elk moment is een herinnering –

Tijdens een huwelijk weet ik als ervaren fotograaf die kleine, speciale momentjes op beeld vast te leggen..
Laat alles maar spontaan gebeuren. Niets is zo mooi als een natuurlijke foto.
Jouw mama die net een traantje wegpinkt als je ’s morgens jouw trouwkleed aan doet, dat kleine neefje die net in zijn neus peutert, die ene tante die met haar hak vast komt te zitten of ’s avonds jouw zus of broer die de show steelt bij het dansen. Doordat ik onzichtbaar aanwezig ben, kan ik deze herinneringen op jullie trouwdag vastleggen.
fotograaf hamme huwelijk trouwen marijn de keyzer qwopix

LEKKER SPONTAAN

Poseren is echt niets voor mij..

Ik zorg er voor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Met hier en daar wat kleine tips en tricks maken we samen die mooie, spontane en heerlijke foto’s.

Als jullie de foto’s van de trouwdag bekijken zullen jullie zoiets hebben van “ooh leuk, dat ben ik echt”. Geen geforceerde toestanden..

Topfotograaf die zelfs in volle actie het juiste moment weet vast te leggen op foto. Mooie beelden met intense kleuren. Niets is teveel gevraagd en steeds met de glimlach!

- Katrien VM -

Prijzen vanaf €450

Hoeveel moet je nu investeren om die ene unieke dag vast te leggen?

Vanaf €450 heb je al een pakket van 2,5u.

Mijn aanpak is alles inclusief. We organiseren een kennismakingsgesprek om alles te overlopen en te zien of er een klik is tussen jullie als koppel en mij als fotograaf. Ook zorg ik voor een online fotogalerij, een film met een selectie van jullie unieke beelden om bij weg te dromen, verplaatsingsvergoeding, en mijn volledige overgave.

Huwelijk